Boka massagetid på Anatomivärkstaden i Malmö.

Läs villkoren innan du bokar massagetid:

Det har aldrig varit bra att gå på massage när man är förkyld och det har inte blivit bättre av det nya Coronaviruset. Anatomivärkstaden tar ansvar och ser till säkerheten först. Därför är det nolltolerans mot alla slags förkylningar. Är du eller någon i din familj sjuk ska du inte boka massagetid just nu. 

För att det inte ska uppstå trängsel i väntrummet ombeds du att inte vara för tidig till ditt bokade besök. Tänk på att någon kan ha bokat massagetiden före dig som inte vill bli störd i sin behandling. Var beredd på att du kan få vänta utomhus eller i trapphuset om du är för tidig. 1 kund i taget. På massagebänken läggs bänkpapper, massagebänken rengörs och handdukar byts mellan varje kund. Underkläder behålls på. Engångsmunskydd kan användas om så önskas. Boka massagetid direkt på nätet genom att klicka på länken nedan. Via länken ser du också priser och lediga tider. Det går också bra att skicka ett mail om du inte hittar någon tid som passar i bokningsschemat. Helgtiderna läggs ut i bokningskalendern med kort varsel.

Anatomivärkstaden finns på Davidshall mitt i Malmö city mellan Triangeln och Davidshallstorg. Bokningsbara tider läggs ut i bokningskalendern någon vecka i förväg.

Öppet efter bokning alla dagar. Tid måste bokas före besök även om du bara vill komma förbi och köpa presentkort/klippkort. Ej drop-in. Många vill använda sitt friskvårdsbidrag till massage i slutet av året. Om du inte hittar någon ledig tid just nu kan du hålla koll på bokningskalendern, ibland kan det dyka upp något återbud.

Tel: 040 - 97 38 30

Tel: 073 - 720 90 26

Telefontid: Klockan 20-21. Övrig tid besvaras telefonsamtal i mån av tid. Under pågående behandling kan jag tyvärr inte svara i telefon. Snabbast svar får du om du skickar ett sms till mobilen där du skriver ditt ärende.

Betalning:

Bankgirokonto: 5037-8439. Om du betalar genom insättning på bankgirokontot måste det göras i förväg så att betalningen syns på Anatomivärkstadens kontoutdrag senast på din bokade tid. Skriv namn och adress på den som betalar.

Kontant: Du kan betala kontant vid besöket och få ett kvitto. De närmaste bankomaterna ligger  på Södra Förstadsgatan 14 eller vid Triangeln och Gustav Adolfs Torg. Ej kortbetalning på mottagningen. Om du förbetalar on- line eller köper presentkort/friskvårdskort på bokningssidan via länken ovan kan du betala med kort, inte annars.

Swish: 1232512846

Friskvårdsportal: Är du anställd på ett företag som har avtal med någon av förmånsportalerna Benify, Wellnet, e-Passi Min Friskvård kan du köpa massage hos Anatomivärkstaden och betala on- line med friskvårdsbidraget. Håll koll på hur lång giltigheten är för just din friskvårdsportal. Har du redan köpt ett massagepaket med ett antal behandlingar kan du boka tid direkt utan att hämta ut något klippkort.

Presentkort: Ta med presentkort och värdebevis. Dessa tas emot: Anatomivärkstadens presentkort, Bokadirekts presentkort och Greatdays upplevelsepresent. Värdebevis från Greatdays gäller för 30 min, 60 min eller 90 minuter.

Faktura: Du kan betala med faktura om du anger det i din bokning. Fakturan ska vara betald dagen före behandlingsdagen.


Välkommen att boka tid.

Avbokning: Avboka i god tid dock senast 8 timmar före bokad tid om du har bokat on- line. Du kan använda avbokningskoden som står på din bokningsbekräftelse som du har fått på mailen. Om du avbokar via telefon, sms eller mail istället behöver du göra det senast 24 timmar före. Uteblivet besök debiteras. Blir du akut sjuk avbokar vi tiden även om avbokningstiden passerat.

Anatomivärkstaden har flyttat från Lugnet till Davidshall mellan Triangeln och Gustav Adolfs torg.

Besöksadress:

Anatomivärkstaden

Holmgatan 4

211 45 Malmö

Om porten är låst möts vi vid porten på den bokade tiden.

Jag är mycket glad och tacksam över att så många vill komma på massage hos mig på Anatomivärkstaden. För att det ska fungera smidigt behöver du därför boka tid i förväg. Porten är låst. Här finns ingen bemannad reception som kan släppa in dig om du är för tidig till ditt besök. Tänk på att någon kan ha bokat tiden före dig och inte vill bli störd i sin behandling. 1 kund i taget. Skicka ett sms till mobilen så kommer jag och öppnar för dig.

Första gången du kommer på besök går vi tillsammans igenom en enkel hälsodeklaration. I samband med detta får du lämna ditt samtycke till att Anatomivärkstaden lagrar dina uppgifter som behövs för att Anatomivärkstaden ska kunna utföra de tjänster/behandlingar som erbjuds. Anatomivärkstaden följer Etiska rådets riktlinjer, Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds och försäkringsbolagets krav. Välkommen!

Copyright © 2024 Anatomivärkstaden

Endast bokade besök.Tänk på att någon kan ha bokat massagetiden före dig och inte vill bli störd i sin behandling. För att det inte ska uppstå trängsel i väntrummet ombeds du att inte vara för tidig till ditt bokade besök.

Senaste kommentaren

09.06 | 13:28

Hej. Det går utmärkt.

09.06 | 13:05

Hej, går det att köpa presentkort till en valfri summa, t ex 300-400 kr så att personen i fråga betalar resten själv?

21.09 | 14:53

Du kan se lediga tider, priser och boka massage online via länken till bokningssidan.

21.09 | 08:51

Hej, det finns ledigt tid idag för massage ?

Dela den här sidan