Friskvård och friskvårdsbidrag för massage i Malmö

Använd friskvården till massage i Malmö. Boka tid i förväg även om du bara vill komma och köpa ett

Använd friskvården till massage i Malmö. Boka tid i förväg även om du bara vill komma och köpa ett "klippkort". Det går också bra att beställa friskvårdsmassage på Anatomivärkstaden online genom friskvårdsportalerna Benify, e- Passi och Wellnet. Foto: Inger Rydén Malmö.

Använd friskvården till massage under hela året. Massage är friskvård. Regelbunden massage kan förebygga muskelbesvär. Många väntar tyvärr med att gå på massage tills de får akuta besvär. Ju längre man väntar, desto fler behandlingar behövs för att få ett bra resultat. Gör massage till en vana. Använd friskvårdsbidraget nu och köp ett massagepaket i förväg som du kan använda under 2024. Du har 1 år på dig att utnyttja massagetillfällena om du handlar direkt av Anatomivärkstaden. Friskvårdsbidraget är personligt. Boka tid i förväg genom att klicka på länken:

http://anatomivarkstaden.bokadirekt.se

Många kan köpa friskvård on- line genom att arbetsgivaren har avtal med någon förmedlare av tjänster inom friskvård. Fråga din arbetsgivare om de är anslutna till någon friskvårdsportal t.ex. Benify, Wellnet, e-Passi Min Friskvård. Anatomivärkstaden är ansluten till dessa olika friskvårdsförmedlare och då kan du beställa din friskvård och betala med friskvårdsbidraget direkt på nätet. Beroende på vilken friskvårdsportal du är ansluten till har du sedan olika lång tid på dig att gå på massagen. Du som redan har köpt ett massagepaket med ett antal massagebehandlingar kan boka tid direkt. Du behöver inte hämta ut något klippkort i förväg. Har du ingen friskvårdsportal brukar man kunna lämna massagekvittot till chefen. Boka tid i förväg även om du bara vill komma förbi och lösa in friskvårdsbidraget till ett klippkort som du kan använda senare. Det finns 10- minuters tider att boka för detta ändamål.

Massage kan vara både friskvårdande och rehabiliterande men är inte sjukvård. Om du har förkylningssymtom ska du vänta med att boka massagetid tills du är frisk igen.

Copyright © 2023 Anatomivärkstaden i Malmö

Använd din friskvård till massage i Malmö. 

Boka tid på Anatomivärkstaden även om du bara vill komma och lösa in friskvårdsbidraget och hämta ett kvitto. Friskvårdsbidraget är personligt och kan inte bytas mot pengar.

Det går bra att beställa friskvårdsmassage på Anatomivärkstaden online genom friskvårdsportalerna Benify, Wellnet och e- Passi.

Det går bra att beställa friskvårdsmassage på Anatomivärkstaden online genom friskvårdsportalerna Benify, Wellnet och e- Passi.

Senaste kommentaren

09.06 | 13:28

Hej. Det går utmärkt.

09.06 | 13:05

Hej, går det att köpa presentkort till en valfri summa, t ex 300-400 kr så att personen i fråga betalar resten själv?

21.09 | 14:53

Du kan se lediga tider, priser och boka massage online via länken till bokningssidan.

21.09 | 08:51

Hej, det finns ledigt tid idag för massage ?

Dela den här sidan